Proffsfotograf Malmö

Vi har i över 25 år hjälpt företag och privatpersoner med bilder av alla slag. Detta är vår stor passion och vi drivs av vår kreativitet och serviceanda till våra kunder. Vi finns i Malmö men har även fotografer i övriga landet när det behövs.

Vi startade 1994 som bildjournalister till svenska medier. Vi dokumenterade nyheter och sålde bilder och nyheter till TV och tidningsmedia. Vi var ledande i vår bransch i Skåneregionen med ca 8 fotografer. Idag så jobbar vi mest med kommersiella och redaktionella bilder.

KREATIVITETEN ÄR VIKTIGT

PROFFSFOTOGRAF MALMÖ

När andra tar samma typ av bilder så försöker vi göra tvärtom. Vi försöker alltid ge kunden ett mervärde, vår utmaning handlar mycket om att ta lite annorlunda bilder som sticker ut och skapar ett starkare intryck oavsett om det är företagsporträtt eller bröllopsporträtt. Vi sitter på väldigt mycket erfarenhet inom foto och vi är alltid väldigt noga med det tekniska, teknisk perfektion är något som vi alltid eftersträvar. Med vår långa erfarenhet har vi också en möjlighet att få personer mer avslappande framför kameran och det gynnar både oss och våra kunder.

Proffsfotograf Malmö

KRAV PÅ VÅRA KUNDER

PROFFSFOTOGRAF MALMÖ

Precis som våra kunder ställer krav på oss ställer vi också krav på våra kunder. Våra möjligheter att ta bra bilder styrs väldigt mycket av våra kunder. Vi har höga krav på oss själva att det ska bli så bra som möjligt. Förutsättningarna och samarbetet med kunden är väldigt viktigt. Ska vi komma till ett företag och fotografera personalbilder och chefen glömt berätta detta för de anställda, så blir det inte bra bilder. Inte för att vi gör ett dåligt jobb men för att de anställda har inte fått möjlighet att förbereda sig inför fotograferingen, kanske gå till frissan eller dylikt, resultatet blir att några blir inte nöjda och vill inte att bilderna används. Vi har erfarenheten om vad som blir bäst därför är vårt råd att ni följer våra direktiv för bästa möjliga resultat samt agerar på ett professionellt sätt så lovar vi att det kommer bli wow!

FÖRETAGSBILDER

FOTOGRAF MALMÖ

Vi hjälper stora och små företag att ta fram bilder så de kan berätta om sina tjänster och produkter på ett proffsigt sätt. Det är oerhört viktigt att idag ha ett professionellt bildspråk som företag och ju bättre bilder ni har ju mer sticker ni ut mot era konkurrenter. Vi dokumenterar företagsevent, tar bilder på era produkter och tar fram bilder så ni kan kommunicera på social medier. För att komma till vår företagssida så klicka på knappen nedan eller se i menyn.

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

FOTOGRAF MALMÖ

I över 25 år har vi förevigat brudpar över hela landet. Vårt kännetecken är att vi jobbar mycket med att hitta fantastiska och unika miljöer till våra bilder. Vi håller mestadels till i Skåne men vi åtar oss även bröllop i övriga Sverige om så önskas. Vår gedigna erfarenhet är en trygghet för dig som bröllopskund. Vi planerar fotograferingen ihop med er och väger in er önskningar för att föreviga just er dag på bästa sätt. För mer info om just bröllopsfotografering så klicka på privat nedan.