Bra bilder till storytelling är idag viktigare än vad det någonsin har varit. Bilder som beskriver företagets produkter och tjänster till hemsidan, trycksaker och inte minst till social medier. En bra bild i dessa sammanhang kanske till och med bidrar till att potentiella kunder läser vad ni skrivit.

STORYTELLING

Idag är det viktigt att ha ett professionellt bildspråk i företaget. Vi kan hjälpa er med att beskriva er verksamhet i bilder på många olika sätt. Idag behöver företag bilder till bla storytelling på sociala medier, bra bilder är viktigt om man ska ha en chans i bruset, bilder som beskriver verksamheten till trycksaker och webben. Vi har många års erfarenhet och kan hjälpa till med det mesta i bildväg.

Vi kan det här med företagsporträtt och vi har helhetslösningar för båda stora och små företag.

FÖRETAGSEVENT

Vi dokumenterar era företagsevents av alla slag. Invigningar, föreläsningar, workshops, julfester mm. Att dokumentera det företaget gör är viktigt, bilderna från julfesten är något som glädjer era kollegor och invigningen av företaget kan bli en snackis i social medier och locka nya kunder. idag är det viktigt att skapa content och synas på social medier.

INTERIÖR & EXTERIÖR BILDER

Interiör och exteriörbilder används ofta som referensbilder av olika slag och självklart för att visa hur saker och ting ser ut. Vi jobbar med en speciell teknik för att ta fram fler detaljer och färger än vad som är vanligt. Glöm inte bort att ta bild på det ni gjort eller varit med om att skapa. Hör av er om ni vill ha mer info.

BESÖK OSS

ENDAST BOKADE BESÖK

STUDIOF8 RÖNNVIKSGATAN 13 213 74 MALMÖ

KONTAKTA OSS

0762-142730

MÅNDAG – FREDAG

09:00 ~ 17.00

Besök gärna våra andra sidor där vi förmedlar även fler fototjänster PhotoMedia