Bröllopsfotograf Malmö
Vi har i över 20 år dokumenterat brudpar och deras stora dag. Bröllops ligger oss varmt om hjärtat då det är en sådan kreativ möjlighet för oss fotografer att göra något Wow.

Förberedelserna

BRÖLLOPSFOTOGRAF MALMÖ

Förberedelserna till bröllopet är alltid speciella. Som fotograf så dokumenterar vi de dela som ni önskar. Förberedelserna kan bestå utav skumpa och fnitter med tärnorna, hår & makeup och påklädnad av brudklänningen. Vi hinner också med att besöka brudgummen som får hjälpa av sina bestman och vänner att fixa det sista med kostymen eller ringen som skulle vara i fickan men som nu plötsligt saknas.

VIGSEL

BRÖLLOPSFOTOGRAF MALMÖ

Vigseln är något alla brudpar vill ha dokumenterat. Vigseln kan vara i en kyrka på en bergstopp eller i brudparets trädgård, vi har sett det mesta. Vi har många års erfarenhet och vi vet vilka delar som är viktiga på en vigsel och vi vet de där extra bilderna som uppskattas så mycket av brudparet.

BRÖLLOPSPORTRÄTT

BRÖLLOPSFOTOGRAF MALMÖ

Det här är vår expertis och vi har skapat oss ett känt namn genom att jobba väldigt mycket med unika och fantastiska miljöer. Vi tar moderna och lite annorlunda bilder blandat med kundens önskningar. Vi har över 25 år erfarenhet av bröllop. Det kan hända en massa saker som inte är planerat men tack vare vår erfarenhet så blir vi sällan överraskade. För att skapa de bilder som vi gör kräver vi ett bra samarbete av brudparet, ska det blir riktig bra så är det vi tillsammans som skapar förutsättningarna för den typen av bilder ni önskar.

Bröllopsfotograf Malmö

MIDDAG & FEST

Bröllopsmiddag och festen, här kan allt hända och inte hända. Ett bröllop fick vi påminna brudparet om att dom skulle dansa bröllopsdansen. Det som gör denna delen så kul är att det händer så mycket och brudparet hinner inte vara med om allt så när de från sina bilder så blir det en wow upplevelse för vi har fångat händelser som dom inte ens visste fanns sen tar vi ju bilder på allt annat också så klart.

MAKEUP & HÅRSTYLING

Vi har duktiga makeup & hårstylister i vårt team som du kan boka till din bröllopsfotografering. Hör av er för mer info.

FAMILJEBILDER

Vi ser till så ni får fina bilder på era barn, familj, släkt och vänner. I över 25 år har vi skapat minnen för stora och små familjer och det är alltid lika glädjande. Bilderna kan ta i vår fina studio i Malmö eller så tar vi  bilderna ute i fina och härliga miljöer under vår och sommar.