Välkommen

Här hittar du alla våra fototjänster till dig privat. Vi har valt att visa exempel på olika tema men har du något annat behov så bara hör av dig. Vi tar bilder på allt du kan tänka dig. Vi tar bilder på familjer, barn, student, fester, bröllop, dejtingbilder, modell för en dag, cv-bilder ja du kan hitta allt på denna  sidan.

FAMILJ & BARN

Vi tar bild på familjer, barn, släkt och vänner eller vad du vill. Vi kan dels ta bilderna i vår fina studio i Malmö eller utomhus i en fin miljö eller var det passar dig. Vi har jobbat med detta i över 20 år så våra fotografer har bra med erfarenhet. Du betalar bara för de bilder som du vill ha så du kan själv styra din budget.

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

I över 25 år har vi förevigat brudpar över hela landet. Vårt kännetecken är att vi jobbar mycket med att hitta fantastiska och unika miljöer till våra bilder. Vi håller mestadels till i Skåne men vi åtar oss även bröllop i övriga Sverige om så önskas. Vår gedigna erfarenhet är en trygghet för dig som bröllopskund. Vi planerar fotograferingen ihop med er och väger in er önskningar för att föreviga just er dag på bästa sätt.

BESÖK OSS

ENDAST BOKADE BESÖK

STUDIOF8 RÖNNVIKSGATAN 13 213 74 MALMÖ

KONTAKTA OSS

0762-142730

MÅNDAG – FREDAG

09:00 ~ 17.00