Här kan ni se hur olika typer av företagsporträtt kan se ut. Vi har delat in dem i olika teman för den typen av bilder som är vanligast. Har du övriga önskemål så hör gärna av dig.

STUDIO ENKEL

Detta paket ger dig enklare porträtt med enfärgad bakgrund. Detta är en väldigt vanlig typ av standardporträtt som olika företag och verksamheter vill ha. För stora företag med många anställda och löpande nyrekrytering kan vi sköta allt och boka in era anställda löpande.  Våra priser beror lite på hur många som är aktuella för fotografering. Detta paket passar även det lilla företaget som bara vill ha något enkelt.

STUDIO KREATIV

Denna typen av fotografering är för er som vill ha lite mer kreativa och unik porträtt. Fotograferingen anpassas helt till ert användningsområde. Dessa bilder passar bra om du vill synas lite mer och kanske behöver bilder till press och medier. Bilder som är unika ger dig mer uppmärksamhet och höjer din status inte minst på social medier. Denna typen av porträtt låter också din personlighet komma fram lite mer.

KREATIV MILJÖ

Denna typ av fotografering är till för dig som vill ha en serie bilder i  unik miljö utomhus/inomhus. Här väljer vi ut och planerar unika miljöer just för dig och ditt syfte. Det kan vara en fantastisk vy eller en plats som kännetecknar just dig eller ditt företag. Dessa bilder ger en bra status och sticker ut. Du får en serie bilder som är både tilltalande och konstnärliga. Bilder som är exemplariska för storytelling på social medier och branding.  Att ha bra bilder ger också en unik kontroll när media och press behöver bilder på dig, då har du bilder som du står för och tycker är bra. Detta paket passar VDn på stora företaget lika mycket som konstnären i sin lilla atelje.

PÅ PLATS HOS ER ELLER PÅ ETT EVENT

Vill ni ta bilderna på ert kontor eller är ni alla samlade på ett event och vill passa på då? Vi har möjlighet att komma till dig och rigga upp dels en mobilstudio på plats eller nyttja den miljön där ni är för att ta era företagsporträtt. Fördelen med detta paket är att alla får samma typ av bild och det blir en enhetlighet i bildserien samt ni får alla bilder gjorda på en och samma gång. Vi håller i tyglarna och styr upp fotograferingen på ett sådant sätt att det passar ert event eller er arbetsdag.

MAKEUP & HÅRSTYLING

Vi har duktiga makeup & hårstylister i vårt team som du kan boka till din fotografering. Detta gör att bilderna blir bättre på många sätt. Självkänslan ökar av att få möjligheten att se sitt bästa ut. Det finns även tekniska aspekter som gör bilderna bättre med tex makeup, jämn färg i ansiktet gör mycket för bilden. Vänligen var tydlig med att tala om för oss om du är intresserad av att boka detta när du hör av dig till oss, så sätter vi dig i kontakt med vårt team.