Vi har hjälpt stora och små företag att dokumentera deras event i många år. Events kan vara en konferens, föreläsning, julfest eller en butiksinvigning oavsett så är det något extra och självklart ska det finnas bild på det, eller vad tycker ni?

FÖRETAGSEVENT

Företagsevents kan vara många saker, konferensen, invigningen, julfesten, nöjesevent mm. Vi har hjälpt stora och små företag att dokumentera vad som händer i över 20 år. För att nämna några stora saker så var vi ansvariga för fotograferingen av invigningen av Malmö Arena och Malmö Live. På denna sidan visar vi lite urval från olika företagsevents.

Fotograf Malmö Företagsevent

Idag handlar mycket om att synas på social medier. Att dokumentera det företaget gör eller det er anställda gör är viktigt även om det bara är en mindre sak. Idag jagar vi händelser för att ha något att publicera på social medier, glöm inte bort föreläsningen, eller konferensen, de är minst lika viktiga som det stora maffiga eventet.

Nedan kan ni se lite övriga erbjudanden vi har till företag.

STORYTELLING

Bilder behövs för att ni ska kunna berätta om ert företag, dels i sociala medier men även på er hemsida och i trycksaker. Bra bilder stärker ert varumärke och ökar er status gentemot era konkurrenter. Vi hjälper er att styra upp detta så ni får ett litet arkiv att ta från när ni behöver bilder att kommunicera med.

FÖRETAGSPORTRÄTT

Vi kan hjälpa ert företag med många olika typer av företagsporträtt. I vår studio i Malmö har vi många möjligheter men vi kan även komma till er om ni önskar. Företagsporträtt är något av vår specialitet, och vi kan erbjuda en rad olika lösningar och vi kan garantera att med våra bilder kommer ni att stärka ert varumärke och få era konkurrenter att höja på ögonbrynen.