Modell för en dag Malmö

Denna sida är ute konstruktion kom tillbaka om några dagar

Vill du få en upplevelse ut över det vanliga? Detta är en egoboost utan dess like. Kom till vår studio i Malmö och bli stylad och sen bli fotograferad professionellt av en fotograf. Vårt koncept sticker ut det kommer du själv se på våra bilder. Vi jobbar endast med proffs i branschen och vi har över 20 års erfarenhet.

Modell för en dag

Modell för en dag Malmö

Exteriör & interiörbilder kan handla om många olika saker, oftast handlar det om referensbilder av olika slag, byggnader som byggts, företag som varit med att skapat, designat eller på något sätt bidragit till det färdiga resultatet. Det kan vara bilder som visa hur kontoret eller hur kommersiella lokaler ser ut inför uthyrning eller bara som fina bilder på en hemsida. Det är viktigt att dokumentera hur saker och ting ser ut inte minst om ni har varit med om att skapa det. Bilderna blir bra referenser för nya kunder och inte minst bra för storytelling på social medier eller som riktigt bra pressbilder.

interiör exteriör fotograf Malmöinteriör exteriör fotograf Malmö

HDR TEKNIK
Vi använder en teknik som heter HDR när vi tar dessa bilder. Processen är mer tidskrävande men bilderna får ett mycket bättre resultat då detaljer och färger kommer fram mer. Se exempel nedan på en vanlig bild och en HDR bild, här ser du tydligt skillnaden.